Denní menu

Polední jídelní lístek

Týden od 21.5.2018 do : 25.5.2018
 
 
    Pondělí 21.5.2018  
    Polévka: Zeleninová  24.00
1 120g Katův šleh, rýže (1)  95.00
2 1/4 Maminčino kuře (1)  89.00
3 120g  Smažené sýrové duo, brambory, tatarka (1,3)  79.00
       
    Úterý 22.5.2018  
    Polévka:  Frankfurtská         24.00
1  120g Bylinková krkovička na černém pivu, americké brambory (1)  95.00
2  120g Kuřecí nudličky s pórkem, smetanou a žampiony (1,3)  89.00
3  180g  Květákové placičky, brambory, zelný salát (1,3)  79.00
       
    Středa 23.5.2018  
    Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží   24.00
1  120g Hovězí kostky po burgunsku, houskový knedlík (1,3) 95.00
2  180g Pečená vinná klobása, bramborová kaše (1,7) 89.00
3 120g Cézar salát s kuřecím masem, slaninou a krutony (1) 89.00
       
    Čtvrtek 24.5.2018  
    Polévka: Špenátová 24.00
1  120g Vepřová jehla s klobásou a zeleninou, hranolky (1) 95.00
2  120g Přírodní kuřecí kapsa plněná hermelínem, brambory (1)  89.00
3  250g Houbové risoto sypané parmezánem (1)  79.00
       
    Pátek 24.5.2018  
    Polévka: Kapustová 24.00
1  120g Kuřecí steak, grilovaná zelenina, dresink, bagetka (1) 95.00
2  120g Uzená krkovice, křenová omáčka, houskový knedlík (1,3,7)  89.00
3  120g Holandský řízek, brambory, okurek (1,3)  89.00
       
 

 

V souladu s nařízením Evropské unie 169/2011/EU, čl.44, odst.1a) o poskytování informací o potravinách spotřebitelům,
obsahuje náš jídelní lístek informaci o alergenech obsažených v jednotlivých jídlech (čísla v závorce).

Pozvánka na oběd

Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid email address.
Neplatný vstup
Neplatný vstup

Přijímáme stravenky

Přijímáme stravenky společností :

  • Sodexo (Gastro Pass)
  • Edenred (Ticket Restaurant)

Seznam alergenů :

 

V souladu s nařízením Evropské unie 169/2011/EU, čl.44, odst.1a) o poskytování informací o potravinách spotřebitelům,
obsahuje náš jídelní lístek informaci o alergenech obsažených v jednotlivých jídlech (čísla v závorce).

 

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1)
c) glukózových sirupů na bázi ječmene
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína.

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
b) laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

(1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.

 

 

Hotel Krajka****

Husovo náměstí 7
517 54 Vamberk

Recepce, rezervace :
Tel: (+420) 494 370 485
Fax: (+420) 494 322 002
Mob: (+420) 734 516 060
E-mail: recepce@hotelkrajka.cz

Jsme na sociálních sítích

 

Hotel Krajka je situován v historické budově na náměstí ve Vamberku, na výjezdu směrem na Ústí n. Orlicí.  

GPS: 50°11'75.164''N, 16°28'83.683''E

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací